Tina på Sunkost Holmen

Vi har vært på besøk hos Sunkost Holmen for å snakke med innehaver Tina Wiberg. Tina er fra Danmark, og kom til Norge for å åpne Sunkost og være her i ca et år. Det har nå blitt 25 år, og hun stortrives! Tina var den første forhandleren i Norge som tok inn BIOselect i butikken sin, og hun har nå solgt produktene våre i litt over et år. Vi ville gjerne høre hva hun synes om BIOselect, og dro for ta en prat.

Daglig leder i BIOselect Norge Maria Ben-Shams på Sunkost Holmen

 

-Da jeg ble presentert for BIOselect for ca 1 år siden, ble jeg nysgjerrig. Jeg valgte å ta inn BIOselect fordi jeg trengte noe nytt og litt annerledes, forteller Tina.

-Helsekostbransjen er en spennende bransje med ny utvikling hele tiden. Jeg legger stor vekt på kvalitet og service, og ikke minst kunnskap om produktene. Jeg elsker urter, og kretisk dittany som ny og spennende hovedingrediens vekket min interesse.

 

Tina Wiberg, innehaver av Sunkost Holmen

 

-Produktene er rene og naturlige, og de ser veldig pene ut. Jeg trodde veldig på BIOselect. Tenk dere, alt i disse kremene er så naturlig at du kan spise dem om du får lyst!

- BIOselect er naturlig, ærlig og rett og slett NYDELIG.

 

 

 

-Ganske kort så elsker jeg produktene, fortsetter hun.

-Jeg tror alle som selger produktene, må kjenne hvordan de føles å bruke. Mitt favorittprodukt er nok skumrens. Veldig veldig deilig, lettvint og nydelig! Min datter som er 13, bruker absolutt produktene også. Hun elsker body lotion, fordi den lukter veldig godt og rent. Dictameliasalven har jeg brukt på alt fra mollusker til psoriasis, eksem og sprekker på helene. Vi deler ut prøver så kundene får se hvor drøy den er i bruk.

 

Sunkost Holmen

 

-Tilbakemeldingene fra kundene er jo at de kommer igjen og igjen. Jeg får gode tilbakemeldinger nesten hver dag. Og et stort pluss er at dere har prøver, så kundene får teste dem. Når de først kjøper et produkt, så kommer de tilbake. De sier også at produktene lukter godt og rent. En kunde sa hun følte at hun gikk i en gresk skog. Hun er kjempefornøyd, og trenger ikke andre kremer.

 

 

 

-En annen dame kom med hansker. Huden var så tørr at den hadde sprukket opp, hun hadde prøvd alt mulig! Da sa jeg "vær så snill og prøv Dictameliasalven", og ga henne to prøver. Hun kom tilbake og trodde ikke det var mulig. Hun kunne se forskjell allerede dagen etter.

-Og det er det som er så morsomt med BIOselect. Jeg har vært her i såpass mange år, og jeg tror virkelig på det. Det er rent, og det er ærlig.

-Jeg kan trygt anbefale mine kunder å bruke BIOselect.

 

Tina på Sunkost Holmen anbefaler Dictamelia.

Eteriske oljer

 

BIOselect er stolte av å kunne tilby våre kunder helt rene og 100 % økologiske eteriske oljer!

 

Hva er eteriske oljer?

Eteriske oljer er aromatiske komponenter som finnes i planter og trær. Oljene fungerer som plantenes immunforsvar, og hver plante produserer en eterisk olje med unike egenskaper. De beskytter mot parasitter og sykdommer, og hjelper planten med å tilpasse seg og overleve gjennom de forskjellige årstidene.

Oljene ligner ikke fettoljer som olivenolje eller arganolje, men er flyktige, hydrofobe væsker som fordamper raskt i kontakt med luft. De mikroskopiske komponentene i oljen trekker gjennom huden og inn i cellene, og siden våre celler ligner planteceller, vil oljene styrke vårt immunforsvar og beskytte mot sykdommer mye på den samme måten.

Ved å utvinne disse oljene, kan vi dra direkte nytte av plantenes helbredende egenskaper.

Eteriske oljer er svært konsentrerte, det kreves for eksempel over 250 kilo peppermynte for å utvinne én kilo peppermynteolje. Derfor skal oljene behandles med forsiktighet, og en til to dråper er ofte tilstrekkelig for å oppnå ønsket virkning.

 

Noen av de vanligste bruksområdene for eteriske oljer er:

Eterisk vintersarolje fra BIOselect

 • Forebygge forkjølelse og influensa
 • Lindre såre muskler
 • Behandle hudsykdommer
 • Forbedre fordøyelsen
 • Smertestillende
 • Redusere cellulitter og rynker
 • Rengjøre hjemmet

 

 

 

Hvorfor velge oljer fra BIOselect?

Forskning viser at Kreta har et av de mest interessante økosystemene i Europa. Det spesielle jordsmonnet produserer planter med helt unike egenskaper, rike på eteriske oljer og med et høyt innhold av deres aktive komponenter. Disse dyrebare oljene er verdifulle hjelpemidler for god helse og velvære.

BIOselect benytter kun utvalgte lokale planter, rike på næringsstoffer fra den kretiske jorden, til utvinning av eteriske oljer. Alle oljene er 100 % økologiske og sertifisert av ICEA, en av Europas ledende organisasjoner for organisk kvalitetssikring.

Eteriske oljer fra BIOselect er helt rene og av terapeutisk kvalitet, som betyr at de kan brukes topisk, aromatisk og innvortes. Vi har følgende oljer:

BIOselect eteriske oljer

 • Kretisk Dittany (Origanum Dictamnus Creticus)
 • Salvie (Salvia Officinalis)
 • Timian (Thymus Vulgaris)
 • Rosmarin (Rosmarinus Officinalis)
 • Peppermynte (Mentha Arvensis)
 • Einer (Juniperus Communis)
 • Furu (Pinus Sylvestris)
 • Sypress (Cupressus Sempervirens)
 • Vintersar (Satureja Montana)
 • Laubær (Laurus Nobilis)
 • Eucalyptus (Eucalyptus Radiata)
 • Appelsin (Citrus Sinensis Dulcis)
 • Sitron (Citrus Medica Limonum)
 • Lavendel (Lavandula Angustifolia)

 

 

 

Du finner alle oljene i vår nettbutikk på bioselect.no, samt hos enkelte Sunkost forhandlere.