Forhandlere

Tina på Sunkost Holmen

Vi har vært på besøk hos Sunkost Holmen for å snakke med innehaver Tina Wiberg. Tina er fra Danmark, og kom til Norge for å åpne Sunkost og være her i ca et år. Det har nå blitt 25 år, og hun stortrives! Tina var den første forhandleren i Norge som tok inn BIOselect i butikken sin, og hun har nå solgt produktene våre i litt over et år. Vi ville gjerne høre hva hun synes om BIOselect, og dro for ta en prat.

Daglig leder i BIOselect Norge Maria Ben-Shams på Sunkost Holmen

 

-Da jeg ble presentert for BIOselect for ca 1 år siden, ble jeg nysgjerrig. Jeg valgte å ta inn BIOselect fordi jeg trengte noe nytt og litt annerledes, forteller Tina.

-Helsekostbransjen er en spennende bransje med ny utvikling hele tiden. Jeg legger stor vekt på kvalitet og service, og ikke minst kunnskap om produktene. Jeg elsker urter, og kretisk dittany som ny og spennende hovedingrediens vekket min interesse.

 

Tina Wiberg, innehaver av Sunkost Holmen

 

-Produktene er rene og naturlige, og de ser veldig pene ut. Jeg trodde veldig på BIOselect. Tenk dere, alt i disse kremene er så naturlig at du kan spise dem om du får lyst!

- BIOselect er naturlig, ærlig og rett og slett NYDELIG.

 

 

 

-Ganske kort så elsker jeg produktene, fortsetter hun.

-Jeg tror alle som selger produktene, må kjenne hvordan de føles å bruke. Mitt favorittprodukt er nok skumrens. Veldig veldig deilig, lettvint og nydelig! Min datter som er 13, bruker absolutt produktene også. Hun elsker body lotion, fordi den lukter veldig godt og rent. Dictameliasalven har jeg brukt på alt fra mollusker til psoriasis, eksem og sprekker på helene. Vi deler ut prøver så kundene får se hvor drøy den er i bruk.

 

Sunkost Holmen

 

-Tilbakemeldingene fra kundene er jo at de kommer igjen og igjen. Jeg får gode tilbakemeldinger nesten hver dag. Og et stort pluss er at dere har prøver, så kundene får teste dem. Når de først kjøper et produkt, så kommer de tilbake. De sier også at produktene lukter godt og rent. En kunde sa hun følte at hun gikk i en gresk skog. Hun er kjempefornøyd, og trenger ikke andre kremer.

 

 

 

-En annen dame kom med hansker. Huden var så tørr at den hadde sprukket opp, hun hadde prøvd alt mulig! Da sa jeg "vær så snill og prøv Dictameliasalven", og ga henne to prøver. Hun kom tilbake og trodde ikke det var mulig. Hun kunne se forskjell allerede dagen etter.

-Og det er det som er så morsomt med BIOselect. Jeg har vært her i såpass mange år, og jeg tror virkelig på det. Det er rent, og det er ærlig.

-Jeg kan trygt anbefale mine kunder å bruke BIOselect.

 

Tina på Sunkost Holmen anbefaler Dictamelia.