BIOselect sine produkter er alle økologiske

shutterstock_170305673.jpg

I tillegg er de:

FRI FOR sterke tilsetningstoffer. Ingen parabener, thiazolinones, - F imadazolindinyl urea, formaldehyd. 

FRI FOR sterke kjemikalier (ingen silikon) Sodium lauryl sulfate.

FRI FOR Tensider.

Vi har ikke bare valgt ut de reneste lokale råvarene fra Kreta, men velger å bevare deres renhet ved å unngå bruk av syntetisk farge, parfyme og stoffer som ethoxylates, propylene glycol, polytenglycol petroleum derivativer (vaselin), silikon eller andre mistenkelige kjemiske konserveringsmiddel. 

Er alle disse betegnelsene som gresk for deg? De er overraskende nok ikke uvanlig å finne i mange kremer og hudpleieserier. Stoffene jobber ikke alltid like harmonisk med hudens egne naturlige prosesser, og da blir heller ikke resultatene optimale. 

AIAB ICEA – Sertifiseringen sørger for at for at alle ledd og ingredienser fra produksjon til ferdig produkt er miljøvennlige. Forpakningen er resirkulerbar, og ingen av ingrediensene er skadelige for miljøet.

Vi dedikerer oss til å gi deg trygge og naturlige produkter med de reneste ingredienser naturen kan tilby. 


Hva betyr Cosmos Organic standard?
Cosmos er den nye europeiske standard for økologisk og naturlig hudpleie og etablerer kriterier for naturlig hudpleie i Europa. Cosmos Organic krever at 95% av ingrediensene er økologiske. Cosmos Natural garanterer at mindre enn 2 % av ingredienser syntetisk råmateriale.

Vår sertifisering ifra ECO BIO COSMETICS ICEA har følgende kriterier:

- Produktene er laget av økologiske eller viltvoksende ingredienser.

- Ingen miljøskadelige ingredienser og materialer, verken i produktene eller selve innpakningen.

- Ingen ikke-vegetabilske derivativer og ingredienser som er ansett som skadelige, dvs. allergifremkallende, irriterende eller påvist skadelige på menneskers helse.

-  Reduksjon av miljø avtrykk på grunn av unødvendig innpakning (enkelforpakninger o.l.) eller forpakning som ikke kan resirkuleres. (Forpakning fra fornybare eller resirkulerbare kilder er favorisert).